Tineri Devotati

Tineri Devotaţi

Biserica Baptistă Sf.Treime-Deva

Misiune
Daniel Magureanu
Este mai bine să plantezi un măr decât doar să culegi mere! Este mai bine să înveţi pe cineva să pescuiască decât doar să-i dai un peşte! Este mai bine să instruieşti un câştigător de suflete decât doar să câştigi un suflet! De aceea investim în instruirea câştigătorilor de suflete ...

Daniel Magureanu - Lider misiune

CHARITY CUP ROMANIA
charity cup

“Viaţa e scurtă. Fă-o să conteze!”


Motto: “Voi dar întăriţi-vă şi nu lăsaţi să vă slăbească mâinile căci faptele voastre vor avea o răsplată!” (2Cronici 15:7)

Viaţă şi sportul. Care poate fi legătura dintre aceste două lucruri? Unii trăiesc pentru sport, alţii trăiesc din sport, sau alţii poate chiar îşi dau viaţa pentru sport. Un lucru este sigur. Viaţa, la fel ca un meci de fotbal sau de volei este scurtă. Bucuria victoriei, sau tristeţea înfrângerii este la fel de scurtă durată. Trece. Ce rămâne după? O cupă? O diplomă? Un trofeu? O satisfacţie? O statistică? Deşi toate acestea rămân undeva înscrise în amintirea noastre, totuşi cel mai frumos şi mai important lucru care poate rămâne este prietenia şi credinţa. Aceasta este viziunea Charity Cup, să aprindă în mijlocul comunităţii din diaspora românească pasiunea de a sluji, să echipeze pentru o slujire eficientă şi să creeze oportunităţi pentru slujire.

Pentru împlinirea acestor obiective, Charity Cup organizează competiţii sportive În America şi Europa, iar în curând speram să începem şi în Australia.

Spiritul competiţiei Charity Cup nu este să “se dea o cupă” sau “să se transmită mai departe cupa” ci cupă, medaliile, talentele, abilităţile şi resursele noastre “să fie închinate Mântuitorului nostru Isus Hristos, pentru a le folosi la întărirea şi creşterea Împărăţiei Sale.”

Participând în acest spirit, putem spune că după cei 13 ani de experienţă, câştigători nu sunt doar cei care ridică deasupra capului la finalul unei competiţii o Cupă ci toţi sunt câştigători: prietenii noi, experienţă, inspiraţie, credinţă, muncă, oportunitatea de a sluji, motivaţii noi, etc.

Mulţumim din toată inima echipelor, bisericilor, spectatorilor şi voluntarilor care au participat din 1997 şi până astăzi la competiţiile şi misiunile organizate de Charity Cup. Prin această participare credem că ne-am atins obiectivele şi scopul propus.

Noi aducem doar o minge de fotbal, de volei sau de baschet, însă El poate să le întoarcă într-o binecuvântare pentru mulţi oameni. Să punem împreună tot ce avem. El va purta de grijă pentru restul lucrurilor.

Dacă vrei, fii partener cu noi în această aventură! Susţine-ne prin rugăciune, prin scrisori de încurajare, prin participare ca voluntar sau prin contribuţii financiare.

Ne rugăm ca Dumnezeu să împlinească viziunea noastră de a influenţa societatea în care trăim prin proclamarea şi aplicarea valorilor moral creştine, precum şi prin performanţele pe care dorim să le avem în sport, arte şi media.

Nu uitaţi, viaţa e scurtă, haideţi împreună să o facem să conteze!!!

 

Adi Ambrosie
Preşedinte Charity Cup
Iaşi România

Socializare

306488_185809468160579_1084655410_n

Articol din: September 30, 2013

INTERVIU CU MUGUREL PETRUŢIU - antrenor MMA
• Cum se numeşte sistemul pe care îl practici? Şi cum ai ajuns să practici acest sport?

Sistemul se numeşte Sambo şi practicarea lui a venit ca o trecere firească de la o disciplină sportivă practicată în adolescenţă, numită lupte libere. Predau acest sistem în cadrul Asociaţiei pe care o conduc, Asociaţia “Soli Deo Gloria”.

• Ce îi aduce pe tineri în sala de antrenament?

Nesiguranţa. Este un sentiment care caracterizează generaţia tânără, iar băieţii de obicei se orientează spre sporturi de contact pentru a răspunde acestui sentiment.

• De unde crezi că apare nesiguranţa în rândul adolescenţilor?
Este un subiect foarte complex, ce necesită multe discuţii, însă problemele cu care se confruntă societatea: nesiguranţa locului de muncă, problemele familiale, mass-media care promovează multă violenţă, problemele create de tot felul de dependenţe precum băutura, jocurile de noroc, drogurile, îşi lasă amprenta asupra adolescenţior şi creează un sentiment de nesiguranţă.

• Cum crezi că răspunde sportul la această nesiguranţă a tinerilor?
Scopul lui este să înveţe un set de tehnici, dar adevăratul câştig este socializarea, responsabilitatea şi respectul unul faţă de celălalt şi faţă de instructor. Tinerii învaţă să-şi asume anumite principii de viaţă - nu există rezultate, nici în sala de antrenament şi nici în viaţă, fără muncă şi dedicare personală. Şi, nu în ultimul rând, sănătatea este un alt câştig în urma practicării unei discipline sportive.

• Ce reprezintă pentru tine şi sportivii tăi concursurile în care participaţi?

Atât pentru mine, cât şi pentru ei concursul este un moment cu o încărcătură emoţională intensă. Un moment în care confruntarea nu se duce doar cu adversarul, ci şi cu tine însuţi. Este un moment al adevărului pentru ei, un moment în care învaţă să îşi recunoască, să controleze şi să depăşească propriile emoţii.

Apasă next- pentru a citi interviul în continuare


Next